woensdag 6 mei 2009

protocol

deze blogsite is geënt op de voornemens en beleidsintenties inhet veld van enige partijen:

* gemeente amsterdam, gemeenteraad, B&W en al haar dienaren
* waterschap Amstel Gooi en Vechtstreek en haar personeel
* instrumenten die de eigenaren van voorgaande publieke rechtspersonen wedergaand dienen

Noemenswaardig in de reeks van instrumenten die beschikbaar staan, zijn:

* de plaatselijke rechtbanken zoals kantongerechten en hun kwalitatieve bewerkingen
* toezichthoudende rechtbank - rechtspraak / raad van beroep - op de plaatselijke instrumenten en de kwaliteiten die zij zich betonen in hun uitbreng aan bewerkingen
* de ambassadeur kennissystemen van de gemeente Amsterdam in samenwerking met het Rijk
* de inspecteur der directe belastingen die namens de Koningin Dwangbevelen kan verordonneren

Tevens is het van nutte om de voerman van een procesgang te duiden en in die duiding te eren voor wat hij of zij bewerkstelligt ~ vanwege de zoektocht die aan ieder persoon is voorgehouden volsta ik - Cees de Groot - hier met de verwijzing naar een overheidsmanager met de vanuit pioniersrol ingegeven titel "integraal directeur i.o. van de stichting Waternet" bekend aan vigerende functionarissen die ook geacht worden hogere ambtsdragers te informeren inzake "hoog geprioriteerde zakelijkheid", mogelijk in verband met lands- en, dus, volksbelang.

Dit protocol heeft als intentie de samenspraak in de lijn van "rechtspraak zonder geweld" voort te zetten in de gang die in 2008 is ingezet door de heer H. Vermeulen in samengang met het bestuur van de stichting (de valide rechtspersoon) en haar meewerkende pionier op bewustzijnsniveau. Dit laatste is te refereren aan zowel een Amsterdams Ambtenaar actief op planetair bewustzijnsniveau en de Troonrede 2008.

NOTIE van SPOED
Op Koninginnedag 2009 vond er een incident plaats tijdens de open busrit van de Koninklijke Familie met het Staatshoofd. Vanzelf zullen professionele lieden een rapport doen verschijnen met overwegingen en aandachtspunten.
In deze blogsite zal de als intelligent en dus begaafd bekend staande Hoofdstedelijke Ambtenaar zelf - als heelheid en eenheid - opereren met degenen die zich in hun vermogen van openheid en moed (be)tonen met aanvullende noties die allen integraal de inbedding, het proces en de uitbreng ervan voeren in kwaliteit en uiterlijke datum van 7 augustus 2009 (dagtekening). Verandering daarvan kan slechts per aangetekent schrijven aan de Voerman worden bericht - met een goede, gegronde reden - immers het landsbelang in relatie met de wereld wordt op kwaliteit gevoed.

STIJL
We kennen de STIJL van handelen toe op 3 relationele vlakken van omgaan:

Aan het individu, elke burger, elke genoot stellen wij de zoektocht=vindtocht aan de mens die handelt met het ethische perspectief van het ware, het schoone en het goede met medeneming van iedere genoot (bijv. ook de burger als client van de bank/belasting, en de ambtenaar als client van de rechtspraak en haar uitvoerend personeel / magistratuur)

Aan het collectief - de instituten en al haar werkzame delen/genoten - stellen wij de waarheid centraal die impliciet zoek/vind, schoon en goed met zich meebrengt. (in platte taal geldt hier "wie zijn gatje verbrandt moet op blaren zitten ; ergo: het niet uitbesteden aan een ander").
Om de waarheid in beeld te brengen heeft het collectief sommige specialisten in gegevensbanken erkend vanwege hun vermogen gegevens te schikken tot hapklare brokken informatie (weerklank van energetisch uitwisselingsprocessen). Die specialisten kunen bevraagd worden door de "minder-vermogenden" op dat specifieke gebied.

Als derde vlak van omgaan met elkaar erkennen wij het bilaterale vlak "waar wij elkaar aanspreken / aanschrijven / adresseren" zonder aanziens des persoons en als het kan ook met aanzien van de persoon zelf. Dit laatste betekent dat personen zich melden op bijeenkomsten die nu juist de vrede met elkaar beoogt - tevens in verevenend gebaar van vrede sluiten waar te sluiten en te onderhouden waar impliciet - voelbaar en zichtbaar - gewenst.


Heeft iemand opmerkingen die in het licht van het gedefinieerde trajekt ons van nutte zijn?

toY Cees

NOTIE

als van nutte voor mensen die zich zelf oriënteren op de wereld en haar bewustwording acht ik de tour die de heer Arun Gandhi in Nederland maakt: hier klikken brengt u op die trip. Later in het jaar volgt een interview met deze inspirerende heer in Ode Magazine.
De heer Gandhi is deze trip aangeboden door de heren Steve Engelking en Cees de Groot, beide adviseur voor de wereldeenheid en vredeseducatie. Ik beveel deze methode van communiceren van harte aan bij de hoge heren die zich "in buigzame ivorenthorens bewegen" tot royale schoonheid en schooning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten